Klanten vertellen:

Baasjes van Koosje:

Wij maken sinds eind 2019 gebruik van de uitlaatservice van Jolanda voor Koosje, onze Tibetaanse terriër van 4 jaar oud. Koosje (teefje), komt iedere dag blij, moe maar voldaan terug van de uitlaatservice.

Het fijne is dat we weten dat ze lekker met andere honden kan en mag spelen op een groot veld, onder het toezicht van Jolanda. Het veld is groot, voorzien van water en bedekking en wordt goed onderhouden. Kijk niet vreemd op als Jolanda af en toe vraagt om een oude handdoek, dan zal het wel (gaan) regenen en wil ze je hond in de bus droog leggen en even afdrogen als deze erg nat is.

Jolanda houdt rekening met de honden en plaatst niet zomaar honden bij elkaar. Verder geeft ze gevraagd en ongevraagd altijd even kort aan hoe het is gegaan en informeert ons als er bijzonderheden zijn. Het is ook altijd leuk als er video’s door haar worden gedeeld en dan te zien hoe leuk ze het hebben.

Wij kennen Jolanda als een vrolijke, lieve, toegankelijke vrouw met een hart voor dieren en een degelijke kennis van de (groep) honden.

Omdat wij een druk bestaan kennen met levendige agenda’s is het voor ons van belang dat we ook wat flexibel kunnen zijn en Jolanda in nooit te beroerd om hier over mee te denken.

Wij zijn wij dan ook heel tevreden over Kwispelrijk,

Patrick, Helmi en Koosje