Kennismaking Actie!

Je staat op het punt om eens te gaan kijken of een hondenuitlaatservice iets voor jou en natuurlijk voor jouw hond is. Hoe ze te werk gaan en of jij iemand kent die er al gebruik van maakt.

Waarom Kwispelrijk? Jouw hond zal het als superleuk gaan ervaren. Jouw hond zal de beste zorg krijgen. Jouw hond wordt door mij behandeld zoals jij dat zelf doet, met liefde en aandacht! Daarom Kwispelrijk!

Om precies deze bovenstaande redenen wil ik een eenmalige aanbieding doen in de vorm van een kennismaking rittenkaart. Dit is een kaart waarmee je 2 keer gebruik kan maken van mijn uitlaatservice voor het zeer aantrekkelijke bedrag van € 15,00. Normaliter is dat één rit, dus krijg je een eenmalige kennismaking korting van 50%. Het grote voordeel van deze kennismaking rittenkaart is dat je kan gaan ervaren of jouw hond bij Kwispelrijk op zijn/haar plek is. Ook niet vergeten dat er straks door de coronatijd nog weleens behoorlijke wachtlijsten zouden kunnen gaan ontstaan en jij dan niet eens de ruimte hebt om jouw hond ergens te plaatsen.

Is het iets is voor jou en jouw hond?

Ben je nieuwsgierig, heb je interesse of wil je gewoon wat vragen, neem dan contact met mij op. Dat kan door mij te WhatsAppen (het snelst), mij te bellen (sneller) of mij te mailen (snel).