KWISPELHOTEL

Iedereen met een hond kent het wel

Je hebt een feest op zaterdag of je hebt een uitje op zondag. Ja echt superleuk, maar alleen nog even kijken waar onze hond naar toe kan. We kunnen hem slechts al die uren alleen laten…

De oplossing

In de weekenden biedt het Kwispelhotel in een aantal gevallen dan de oplossing! Het verblijf is gezellig in ons huis, dus geen kennel of kooi.

Hoe werkt het
  • Het hotel werkt in dagdelen. Dus een ochtend, middag, avond en nacht deel. Bij het verblijf van twee dagdelen of meer, is het handig om ook voer mee te geven. Zali zelf krijgt Renske graanvrije kip of zalm brokken. Dit kan ik de gast voor een kleine meerprijs ook serveren. Reserveer je maar voor één dagdeel dan zal er voor de gast geen uitlaat plaatsvinden.
  • Uiteraard is het van zeer groot belang dat de gast en Zali het goed met elkaar kunnen vinden. Niet dat ze onbewaakt worden achter gelaten, alleen wil ik te allen tijde stress voorkomen. Een reutje heeft daarom ook zéker de voorkeur. Een teefje kan ook, alleen zal er dan alleen wel een goede kennismaking plaatsvinden. Ondanks dat de honden elkaar niet in de weglopen kan dat in de huiselijke kring met een vreemde hond toch altijd net iets anders verlopen dan dat je elkaar in de bossen tegenkomt ;).
  • Om ervoor te zorgen dat er ook nog voldoende ruimte blijft voor de doerakken, zijn alle klein tot middelgrote honden welkom met een max van 20 kilo. Is ook wel zo fijn voor ons zelf in de bank ;).

Met de husbus ben ik natuurlijk in de gelegenheid om je hond te komen halen en brengen, alleen halen of alleen brengen. Zou je daar gebruik van willen maken? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

“Daar waar Zali gaat en staat daar mag de gast ook gaan en staan. Dat betekent dus ook gezellig met en bij ons op de bank :). Uiteraard ontvang je regelmatig grappige foto’s en leuke video’s.”

Nieuwsgierig geworden naar mij of heb je gewoon wat vragen? Neem dan gerust even contact met mij op.

Een email gaat snel…

Een telefoontje gaat sneller…

Een whatsapp bericht is het snelst..!