OVER MIJ

Hoi ik ben Jolanda Biekens en heb eind 2019 het roer echt volledig omgegooid. Na 28 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt, ben ik nu dus mijn eigen werkgever. Ondanks alle corona tegenslagen van 2020 en 2021 realiseer ik mij nog steeds dat ik een wereldbaan heb. Ja en met natuurlijk ook de allerleukste werkgever die er bestaat haha. Het is en blijft een feestje om te zien hoe de honden met elkaar genieten van het buiten zijn en ik geniet me ze mee! Wat je noemt, een echt hondenleven. Het is heerlijk om met honden in de weer te zijn en te genieten van het plezier dat ze hebben. Plus het feit dat ik helemaal blij word van al die vrolijke hondenkoppies. Helemaal als ik ze kom ophalen en ze al vrolijk staan te wachten. Ook is een hond een onvoorwaardelijke kameraad die meer van jou kan houden dan van zichzelf!

Van thuis uit ben ik opgegroeid met honden en wist niet beter dat er altijd viervoeters om mij heen liepen. Ja en hier loopt ook zo’n superleuk, trouw en lief hondenmeisje rond. Het is een kelpie en ze luistert naar de naam Zali. Ze is een actieve dame en die alles wat met rennen te maken heeft, leuk vindt. Momenteel zijn we bezig met detectie, iets wat ze het allerliefste doet! Ze weet natuurlijk ook precies wat ze wil en bij een nee blijft ze soms gerust met vier pootjes in de grond verankerd staan hoor haha. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk een goed adres is aan wie je je hond toevertrouwd. Dat diegene net zo liefdevol en consequent omgaat met jouw hond, zoals dat jij dat zelf met je hond doet.

Sinds kort werk ik als vrijwilliger bij Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard. Waar ik op zondag deel uitmaak van het “hondenuitlaat team”. Het is perfect in te passen, omdat het geen wekelijkse job is. In geval van nood een keer extra bijspringen is dan ook geen enkel probleem! Het is een zeer dankbare klus, want alle dieren weten waarvoor je komt en zien je vol enthousiasme tegemoet!

Bij Dierentehuis Den Bosch ben ik dit jaar ‘ingestapt’ als sponsor. Samen met Louwman Bedrijfswagens Raamsdonksveer, want die zijn ook als sponsor ‘ingestapt’. Lang verhaal kort. Het zat wat tegen met mijn nieuwe bus die ik daar heb gekocht. Gelukkig is alles vriendelijk en netjes opgelost. Op mijn verzoek om een kleine donatie te doen, heeft dit bedrijf besloten om te gaan sponseren voor een iets groter bedrag. Zeg nou zelf, hoe mooi kunnen gebaren zijn om excuses te maken. Dus hebben ze er in één klap twee sponsoren bij!

“Een goede vriend of vriendin geef je een dikke knuffel. Een geliefde of jouw liefde geef je een kus. Jouw hond geef je de vrolijke uitlaatservice van Kwispelrijk.”

Nieuwsgierig geworden naar mij of heb je gewoon wat vragen? Neem dan gerust even contact met mij op. Een email gaat snel, een telefoontje gaat sneller en een whatsapp is het snelst ;).

Ik kan in overleg je hond bij jou thuis ophalen in Den-Bosch Noord & Zuid, Empel, Rosmalen en Hintham. In overleg kan ik op woensdagochtend en vrijdagochtend je hond bij jou thuis ophalen vanuit Waalwijk.