TARIEVEN

Bij Kwispelrijk wordt er gewerkt met een rittenkaart. De rittenkaart hou ik zelf bij. Elke dag als ik thuiskom teken ik de kaart van iedere hond die is mee geweest af. Op verzoek app ik je tussentijds of wanneer de kaart vol is een foto. De rittenkaart staat voor tien maal mee met Kwispelrijk en alle honden krijgen een eigen kaart.

Een rittenkaart staat voor 10 rondes. Het is ook alleen mogelijk een rittenkaart af te nemen voor 10 rondes. Het tarief van Kwispelrijk is op basis van die 10-rittenkaart en kost €160,-

Met ingang van september 2022 ga ik over op maandabonnementen.

1 keer per week:   €57,30 per maand

2 keer per week: €114,60 per maand

3 keer per week: €171,90 per maand

4 keer per week: €229,20 per maand

5 keer per week: €286,60 per maand

 

2de hond op hetzelfde adres 20% korting.

 

Een proefwandeling kost €16,00.

 

WIE MAG EEN ABONNEMENT

  • Als je een half jaar bent mag je met mij mee. In goed overleg i.v.m. de wandeltijden van een uur.
  • Als je minimaal één keer per week, op een vaste dag, mee gaat mag je met mij mee.
  • Voor een incidentele en individuele uitlaat mag je helaas niet met mij mee.
  • Als je niet of onvoldoende gesocialiseerd bent mag je niet met mij mee.
  • Hoewel ik er mij van bewust ben dat een intacte reu prima kan functioneren in een thuissituatie, zorgen meerdere intacte reuen in een groep vaak voor (te veel) spanning. Je mag dus met mij mee als je gecastreerd bent.

“Door met vaste samenstellingen van honden de rondes te wandelen blijft er een goede balans en energie in de groepen. Honden leren elkaar echt kennen en ontstaat er een goed dynamiek. Met het plaatsen van een nieuwkomer zal ik zorgdragen voor deze balans, energie en dynamiek.”

Nieuwsgierig geworden naar mij of heb je gewoon wat vragen? Neem dan gerust even contact met mij op. Een email gaat snel, een telefoontje gaat sneller en een whatsapp is het snelst ;).

Ik kan in overleg je hond bij jou thuis ophalen in Den-Bosch Noord & Zuid, Empel, Rosmalen en Hintham. In overleg kan ik op woensdagochtend en vrijdagochtend je hond bij jou thuis ophalen vanuit Waalwijk.