WERKWIJZE

Aanvragen

Na jouw aanvraag via de mail of whatsapp plannen we een kennismakingsgesprek in.

Kennismaking

Tijdens dit gesprek maak ik kennis met jou en je hond en jullie natuurlijk ook met mij. Je kunt dan aangeven wat het karakter van de hond is en hoe hij/zij zich gedraagt tussen andere honden. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken wat betreft de uitlaat en plannen we een proefwandeling in.

Proefwandeling

Tijdens de proefwandeling gaat jouw hond (en jij, indien gewenst) mee naar de speelweide, zodat we beiden een goede indruk van elkaar kunnen krijgen. Afhankelijk van het karakter van jouw hond en het aantal honden in de groep, wordt er bepaald of jou hond in de door jouw gekozen uitlaatronde past.

Mee met Kwispelrijk

Als na de proefwandeling alle details besproken zijn, volgt het sleutelcontract ter ondertekening en vanaf dan haal ik je hond bij je thuis op, op de afgesproken uitlaatdag(en).

Wandeltijden

Op maandag, dinsdag en donderdag heb ik een ochtend en middag ronde. Op woensdag en vrijdag heb ik alleen een ochtend ronde. In de ochtend ronde kom ik je hond vanaf circa 08:30 uur ophalen en zijn we circa van 09.30 tot 10.30 uur op de speelweide. Daar blijven we een uur zodat alle honden dan lekker de ruimte hebben om samen hun hondending te doen. In de middagronde kom ik je hond vanaf circa 11:30 uur ophalen en zijn we van circa 12.30 tot 13.30 uur op de speelweide.
(Alle tijden zijn een richtlijn, want ze kunnen natuurlijk altijd iets afwijken)

Aangepaste wandeltijden
  • Tijdens warme dagen v.a. 26 graden worden wandelingen indien nodig ingekort en vervroegd.
  • Ook tijdens extreem winterweer kan het zijn dat de wandelingen anders worden ingedeeld of (indien het écht te gevaarlijk is om de weg op te gaan) afgelast.
  • Op dagen met veel afmeldingen zal ik de ochtendgroep en middaggroep samenvoegen tot één gezellige ochtendgroep, mist het uitkomt met de benchverdeling in de bus. Mocht de verdeling dat niet toelaten dan maken we er met een kleine groep alsnog een feestje van!

Uiteraard worden alle baasjes door mij natuurlijk tijdig ingelicht via whatsapp, mocht dat om welke reden dan ook nodig zijn.

“Voor sommige honden kan het deelnemen in een groep op den duur mentaal als intensief worden ervaren. Als blijkt dat de uitlaatservice een last wordt i.p.v. een lust, zal ik besluiten om de hond niet meer mee te nemen. Dit in het belang van de hond.”

Nieuwsgierig geworden naar mij of heb je gewoon wat vragen? Neem dan gerust even contact met mij op. Een email gaat snel, een telefoontje gaat sneller en een whatsapp is het snelst ;).

Ik kan in overleg je hond bij jou thuis ophalen in Den-Bosch Noord & Zuid, Empel, Rosmalen en Hintham. In overleg kan ik op woensdagochtend en vrijdagochtend je hond bij jou thuis ophalen vanuit Waalwijk.