BAASJES VAN KOOSJE

Wij maken sinds eind 2019 gebruik van de uitlaatservice van Jolanda voor Koosje, onze Tibetaanse terriër van 4 jaar oud. Koosje (teefje), komt iedere dag blij, moe maar voldaan terug van de uitlaatservice.

Het fijne is dat we weten dat ze lekker met andere honden kan en mag spelen op een groot veld, onder het toezicht van Jolanda. Het veld is groot, voorzien van water en bedekking en wordt goed onderhouden. Kijk niet vreemd op als Jolanda af en toe vraagt om een oude handdoek, dan zal het wel (gaan) regenen en wil ze je hond in de bus droog leggen en even afdrogen als deze erg nat is.

Jolanda houdt rekening met de honden en plaatst niet zomaar honden bij elkaar. Verder geeft ze gevraagd en ongevraagd altijd even kort aan hoe het is gegaan en informeert ons als er bijzonderheden zijn. Het is ook altijd leuk als er video’s door haar worden gedeeld en dan te zien hoe leuk ze het hebben.

Wij kennen Jolanda als een vrolijke, lieve, toegankelijke vrouw met een hart voor dieren en een degelijke aandacht van de (groep) honden.

Omdat wij een druk bestaan kennen met levendige agenda’s is het voor ons van belang dat we ook wat flexibel kunnen zijn en Jolanda is nooit te beroerd om hier over mee te denken.

Wij zijn wij dan ook heel tevreden over Kwispelrijk.

Patrick & Helmi

BAASJE VAN LOIS

Onze 5 jarige bruine Labrador Lois gaat sinds eind 2019 met Kwispelrijk mee. Wat een vreugde als Jolanda aanbelt! De sprongen die Lois dan maakt bij de deur kunnen niet hoog genoeg zijn! Dan begint de voorpret! Dat zegt voor mij als bazinnetje meer dan genoeg!

Jolanda is vrolijk, opgewekt, warm en spontaan, en bovendien erg lief voor onze Lois. Heb je zelf vragen, dan denkt ze altijd met je mee, kortom er is een fijne communicatie.

De filmpjes die ze verstuurd via app, zijn altijd super om te bekijken. Dan kun je zien wat voor gekkigheid de doggies hebben uitgehaald, maar vooral het plezier vwb het samen spelen en rennen! Lois hoopt nog een lange tijd mee te gaan!

Petra

BAASJES VAN FRITS

Onze hond Frits (nu 10 jaar) gaat ruim een jaar mee met de uitlaatservice van Kwispelrijk en dat bevalt heel goed. Frits is dol op Jolanda. Hij vind het leuk om met de uitlaatservice mee te gaan en ook om lekker in de bus te liggen.

Jolanda houdt ons altijd op de hoogte hoe er op het veld aan toe is gegaan. Ook krijgen we regelmatig filmpjes of we zien deze op de Facebookpagina. Jolanda is makkelijk in de omgang en reageert altijd snel en adequaat op vragen van ons.

Pieter & Eric

BAASJES VAN CATO

Door onvoorziene omstandigheden hebben we moeten besluiten om het uitlaten van ons hondje Cato in november 2020 twee dagen per week door Kwispelrijk te laten verzorgen. Cato was 1 jaar oud, komt uit Portugal en heeft veel kenmerken van een hazewindhond: zeer actief, speels, wil met alle honden spelen en moet rennen. We kunnen haar niet los laten lopen, want dan rent ze weg en komt niet terug en maakt er een spelletje van. Bij Kwispelrijk kan ze haar energie kwijt door in een afgesloten weiland met bomen met andere honden te rennen, spelen, graven en alles wat bij ons niet kan. Ook luistert ze daar wel en gaat met de groep mee in de bus.

Inmiddels is ze thuis een voorbeeldige rustige hond, maar het uitrazen buiten mist ze wel sinds we besloten hebben het uitlaten niet meer uit te besteden omdat we zelf weer ruim voldoende tijd hebben. We kunnen iedereen die een (drukke) hond heeft en de mogelijkheid om het uitlaten uit te besteden, Kwispelrijk aanbevelen. Je hond komt lekker ontspannen terug en wordt spelenderwijs gesocialiseerd.

Het ophalen en terugbrengen van je hond wordt helemaal geregeld, je hoeft niet thuis te zijn. Onze hond was razend enthousiast als Jolanda haar kwam halen. Jolanda pakt het professioneel aan: direct na het uitlaten stuurt ze relevante filmpjes van de activiteiten en het gedrag van je hond: voor ons vaak een eyeopener.

Mieke & Chris

BAASJE VAN BUDDY

Betrouwbare en professionele hondenuitlaatservice!

Ik heb een hond die niet snel mensen vertrouwd en was bang dat het niet mogelijk zou zijn dat een onbekende hem uit huis zou halen. Door het geduld wat Jolanda heeft, ging het na een aantal keer al super goed! Wat ook leuk is zijn de filmpjes die je met enige regelmaat krijgt, zodat je kunt zien hoe fijn je hond het naar z’n zin heeft!

Ik zeg een echte aanrader!

Kim

Contact gegevens